Otamme isot kokonaisuudet haltuun nopeasti ja ammattitaitoisesti, pienempiä projekteja unohtamatta.
Ota yhteyttä

Sähköasennus Pori – yksityisille ja yrityksille

Sähköasennus Pori, Satakunnan alue ja muu Suomi tarpeen mukaan. Olemme hinta-laatusuhteella alueen kärkitoimija, joka tekee työtä asiakaslähtöisesti ja viimeistellysti. Pääsemme paikalle nopealla aikataululla!

Monipuolinen sähköasennus Porissa

Sähköasennus jokaiseen tarpeeseen Porissa ja lähialueilla. Työ voi sisältää:

  • Kotitalouden sähkötyöt
  • Sähköverkkotyöt (ilmalinjan korjaukset ym.)
  • Asennukset sähkölaitoksille
  • Vikatehtävät
  • Konesalien sähkötyöt
  • Virtakiskoasennukset
  • 20 KV:n työt

Kerro tarpeestasi ja jätä meille yhteydenottotietosi, niin saat meiltä reilun tarjouksen sähköasennuksesta.

Turvalliset ja säädösten mukaiset sähköasennukset

Sähköasennus voidaan toteuttaa laidasta laitaan, joten turvallisuus ja erilaisten säädösten noudattaminen ovat meille erittäin tärkeitä asioita. Meillä on S1-tason asennusoikeudet eli pystymme tekemään kaikkia sähkötöitä luvanvaraisesti. Olemme kumppanina luotettava ja asiakkaamme ovat olleet meihin erittäin tyytyväisiä.

Kun työ tehdään kerralla hallitusti ja suunnitellusti, myös lopputulos on laadukas ja toimiva. Se tulee myös asiakkaalle edullisemmaksi kuin virheellisesti tehdyn asennustyön korjaaminen jälkikäteen.

Johtoryhmä tarjoaa laatua sähköasennuksiin

Monipuolisena ja kokeneena toimijana pystymme ottamaan isonkin kokonaisuuden haltuumme nopeasti ja ammattitaitoisesti. Myös pienemmät projektit hoituvat meiltä näppärästi. Johtoryhmä on tunnettu aikataulujen noudattamisesta ja laadukkaasta työnjäljestä sekä tietenkin erinomaisesta hinta-laatusuhteesta. Meiltä myös sähkösuunnittelu.

Sähköasennus voidaan toteuttaa Porissa, Satakunnan alueella ja tilauksesta myös muualla Suomessa. Meillä on yli 10 vuoden kokemus erilaisista sähkötöistä ja -urakoista. Kommunikoimme ahkerasti ja avoimesti asiakkaidemme kanssa, jotta kaikilla on selvät sävelet työn etenemisestä.

Ota meihin yhteyttä

Me olemme valmiit tarttumaan toimeen nopeallakin aikataululla. Ota siis yhteys meihin soittamalla tai jätä meille yhteydenottopyyntö. Käymme kanssasi läpi tarpeesi ja tarjoamme siihen kattavan ratkaisun.

Johtoryhmä logo

Johtoryhmä toteuttaa kaikki sähkötyöt Porissa, Satakunnan alueella ja muuallakin Suomessa tilausten mukaan – ota yhteyttä!

Pyydä tarjous

Johtoryhmä Oy

Kanahaukantie 3 c 12
28220 Pori
Y-tunnus 2868246-1

Työntilaukset ja tarjouspyynnöt

+358 (0)45 7836 8440
toimisto@johtoryhma.org

Copyright © 2024 Johtoryhmä Oy