Kattavat sähköalan palvelut suunnittelusta toteutukseen korkealla ammattitaidolla ja kilpailukykyisellä hinnalla.
Ota yhteyttä

Tule töihin Johtoryhmään

Etsimme osaajia joukkoomme

Meille on tärkeää, että työ on mielekästä, joten pyrimme kehittämään toimintaamme ja etsimään jatkuvasti uusia osaajia joukkoomme. Lisäksi yrityksemme on kasvussa, joten tarvitsemme lisää hyviä ja osaavia tyyppejä porukkaamme.

Etsimme ensisijaisesti sähköalan ammattilaista joukkoomme. Olet oma-aloitteinen tekijä, joka pystyy työskentelemään sekä yksin että tiimissä. Olet valmis myös matkatöihin ja takataskustasi löytyy vähintäänkin b-kortti. Olet työtä pelkäämätön, sopivan rento tyyppi, joka tulee toimeen erilaisten ihmisten kanssa.

Mitä tarjoamme työntekijälle

Tarjoamme sinulle monipuolisia ja mielekkäitä sähköalan töitä dynaamisessa ja ketterässä yrityksessä. Saat meiltä hyvän työpaikan, jossa annetaan luottoa ja vastuuta oman kyvyn mukaan. Annetun luoton myötä saat vapauksia oman työsi tekemiseen. 40 h / vko työaika on mahdollista tehdä joustavasti ja sopien tarpeen mukaan. Meillä on myös mahdollisuus tehdä ylitöitä.

Tarjoamme työntekijöille myös mm. puhelinetuuden.

Tuemme tehokasta työskentelyä tarjoamalla työntekijöidemme käyttöön laadukkaat työkalut ja -välineet.

Päätoimipaikkamme sijaitsee Porissa, mutta teemme jatkuvasti töitä mm. sekä pääkaupunkiseudulla että Pirkanmaalla. Johtoryhmä on vakavarainen ja kasvussa oleva yritys. Pienen yrityksen etuna on se, että saat tehdä monipuolisesti erilaisia töitä.

Mitä odotamme työntekijältä

  • Sähköalan ammattilainen tai ainakin kokemusta alan töistä
  • Oma-aloitteisuus
  • Tarkkuus
  • Halu oppia uutta
  • Matkustusvalmius kotimaan alueella
  • Kyky tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa

Luetaan eduksi

  • Englannin- ja / tai ruotsin kielen taito

Ota yhteyttä ja lähetä hakemus jo tänään

Ota rohkeasti yhteyttä, vaikka haemme ensisijaisesti sähköalan ammattilaista, voit olla myös nuori pätevä tekijä, jolla ei välttämättä ole vielä sähköalan tutkintoa, mutta jolla on luja motivaatio tehdä töitä ja oppia uutta. Muodollisen koulutuksen sijaan, asenne ratkaisee!

Lisätiedot ja kyselyt rykryyn liittyen: Jukka Myllykoski, puhelin: +358 45 7836 8440 tai sähköposti: jukka.myllykoski@johtoryhma.org

Lähetä hakemus: rekry@johtoryhma.org

Johtoryhmä logo

Johtoryhmä toteuttaa kaikki sähkötyöt Porissa, Satakunnan alueella ja muuallakin Suomessa tilausten mukaan – ota yhteyttä!

Pyydä tarjous

Johtoryhmä Oy

Kanahaukantie 3 c 12
28220 Pori
Y-tunnus 2868246-1

Työntilaukset ja tarjouspyynnöt

+358 (0)45 7836 8440
toimisto@johtoryhma.org

Copyright © 2024 Johtoryhmä Oy