Aurinkosähkö­järjestelmät suunnittelusta toteutukseen korkealla ammattitaidolla ja kilpailukykyisellä hinnalla.
Ota yhteyttä

Aurinkosähkö­järjestelmät

Toteutamme aurinkosähköjärjestelmät suunnittelusta asennukseen Porissa, Satakunnan alueella, pääkaupunkiseudulla ja tarvittaessa myös muualla Suomessa.

Meiltä saat aurinkopaneelit katolle tai maa-asennuksena sähköverkkoon kytkettynä sekä akkutoimisena versiona. Ota meihin yhteyttä, niin etsimme sinulle parhaan ratkaisun!

Aurinkosähkö­järjestelmä mökille Porin ammattilaiselta

Olemme toimineet pääurakoitsijana lukuisissa kohteissa Porissa ja ympäri Suomen. Valitsemme ja mitoitamme aurinkosähköjärjestelmät aina jokaisen kohteen mukaan. Emme ole sidoksissa mihinkään tiettyyn merkkiin, mikä antaa vapauden etsiä jokaiseen kohteeseen parhaan ratkaisun. Mökkien aurinkosähköjärjestelmien lisäksi olemme rakentaneet myös isoja paneelikenttiä. Lue lisää aurinkosähkön eduista ja mitä sen asentaminen vaatii täältä.

Avaimet käteen -palvelu ilman turhaa säätämistä

Tarjoamme helpon ja vaivattoman ”avaimet käteen” -ratkaisun aurinkosähköjärjestelmän hankkimiseen, jossa asiakkaan ei tarvitse kuin ottaa meihin yhteyttä ja me hoidamme loput. Toteutamme pienet ja isot projektit aina alkuneuvotteluista järjestelmän asennukseen ja käyttökoulutukseen asti. Voimme asentaa aurinkopaneelit katolle tai tarvittaessa myös maatelineasennuksena ja liittää ne sähköverkkoon. Asennamme myös akkukäyttöisiä aurinkosähköjärjestelmiä, jotka soveltuvat hyvin esimerkiksi mökille.

Projektin eteneminen

 • Yhteydenotto
 • Käynti paikan päällä
 • Selvitys, kuinka laaja aurinkosähköjärjestelmä mökille tai muuhun kohteeseen voidaan asentaa (asiakas voi tehdä selvityksen myös itse)
 • Tarjoamme kohteeseen sopivaa järjestelmää
 • Sopimuksen teko
 • Sovimme asennusaikataulun
 • Hoidamme asennustyöt sovitussa aikataulussa (sääolosuhteet ja lupien saanti saattavat vaikuttaa asennusaikatauluun)
 • Käyttökoulutus

Aurinkosähkön edut

 • Aurinkosähköllä voidaan korvata suuri osa (noin kolmannes) kiinteistön sähköntuotannosta
 • Järjestelmä toimii myös Suomen olosuhteissa hyvin, sillä pitkä ja valoisa kesä kompensoi pimeämpiä ajanjaksoja
 • Aurinkosähköjärjestelmällä tuotettu sähkö hyödynnetään ensin ja sen jälkeen siirrytään käyttämään sähköverkkoa
 • Jos järjestelmästä tulee ylituotantoa, ylimääräinen sähkö voidaan myydä sähköyhtiölle
 • Järjestelmän takaisinmaksuaika on parhaimmillaan vain noin 15 vuotta

Olemme tehneet myös mittavan aurinkovoimalan

Porilainen Ficolo Oy rakennutti oman aurinkovoimalan Ulvilaan voidakseen tarjota jatkossa mahdollisimman energiatehokkaita ja ympäristöystävällisiä datakeskuksia. Johtoryhmä Oy toimi projektissa pääurakoitsijana. Ficolon aurinkovoimalassa on peräti 850 aurinkopaneelia, ja sen pinta-ala on noin 2 600 neliömetriä ja piikkiteho 255 kWp. Kyseinen aurinkosähköjärjestelmä on 20 suurimman aurinkovoimalan joukossa Suomessa.

Projekti oli haastava, sillä urakka toteutettiin kokonaisuudessaan maa-asennuksena. Kohde oli erityinen myös varavoimakoneineen ja konesaliympäristöineen. Johtoryhmä Oy vei kokonaisuuden maaliin kuitenkin onnistuneesti ja keräsi paljon kiitosta.

Ota yhteyttä Johtoryhmän asiantuntijoihin

Olemme tehneet sähköasennuksia erilaisissa kohteissa jo yli 10 vuoden ajan, vaikka Johtoryhmä yrityksenä onkin syntynyt vasta vuonna 2017. Monipuolinen kokemuksemme ja tyytyväiset asiakkaamme takaavat työllemme erinomaisen laadun. Toteutamme aurinkosähköjärjestelmät mökille tai mihin tahansa muuhun kohteeseen aina sopivimmalla ratkaisulla.

Päätoimipaikkamme on Pori ja Satakunta, mutta teemme järjestelmiä tilausten mukaan käytännössä ympäri Suomen. Yhteistyö kanssamme on helppoa, sillä pyrimme tekemään kaiken asiakkaamme puolesta ja viestimään selvästi projektin etenemisestä. Vaikka olisit epävarma, ovatko aurinkopaneelit sinulle oikea ratkaisu, ota meihin yhteyttä. Me autamme mielellämme kaikissa kysymyksissä!

Johtoryhmä logo

Johtoryhmä toteuttaa kaikki sähkötyöt Porissa, Satakunnan alueella ja muuallakin Suomessa tilausten mukaan – ota yhteyttä!

Pyydä tarjous

Johtoryhmä Oy

Kanahaukantie 3 c 12
28220 Pori
Y-tunnus 2868246-1

Työntilaukset ja tarjouspyynnöt

+358 (0)45 7836 8440
toimisto@johtoryhma.org

Copyright © 2024 Johtoryhmä Oy