Aurinkosähkö­järjestelmät suunnittelusta toteutukseen korkealla ammattitaidolla ja kilpailukykyisellä hinnalla.
Pyydä meiltä tarjous

Aurinkosähkö­järjestelmät suuriin kohteisiin

Toteutamme aurinkosähköjärjestelmät suunnittelusta asennukseen Porissa, Satakunnan alueella ja tarvittaessa myös muualla Suomessa. Meiltä saat aurinkopaneelit katolle tai maa-asennuksena sähköverkkoon kytkettynä tai akkutoimisena. Ota meihin yhteyttä, niin etsimme sinulle parhaan ratkaisun!

Aurinkosähkö­järjestelmät Porin ammattilaiselta

Olemme toimineet pääurakoitsijana lukuisissa kohteissa Porissa ja ympäri Suomen. Valitsemme ja mitoitamme aurinkosähköjärjestelmät jokaisen kohteen mukaan. Emme ole sidoksissa mihinkään tiettyyn merkkiin, joka antaa vapauden etsiä jokaiseen kohteeseen parhaan ratkaisun. Rakennamme tällä hetkellä paneelikenttää, joka on Suomen 20:n suurimman joukossa.

Avaimet käteen -palvelu

Tarjoamme helpon avaimet käteen -ratkaisun, jossa asiakkaan ei tarvitse kuin ottaa meihin yhteyttä ja me hoidamme loput. Toteutamme pienet ja isot projektit aina alkuneuvotteluista järjestelmän asennukseen ja käyttökoulutukseen asti. Voimme asentaa aurinkopaneelit katolle tai tarvittaessa myös maatelineasennuksena ja liittää ne sähköverkkoon. Asennamme myös akkukäyttöisiä versioita esimerkiksi mökkiolosuhteisiin.

Projektin eteneminen

 • Yhteydenotto
 • Käynti paikan päällä
 • Selvitys, kuinka laaja aurinkosähköjärjestelmä kohteeseen voidaan asentaa (asiakas voi tehdä selvityksen myös itse)
 • Tarjoamme kohteeseen sopivaa järjestelmää
 • Sopimuksen teko
 • Sovimme asennusaikataulun
 • Hoidamme asennustyöt sovitussa aikataulussa (sääolosuhteet ja lupien saanti saattavat vaikuttaa asennusaikatauluun)
 • Käyttökoulutus

Kiinnostuitko?

Aurinkosähkön edut

 • Aurinkosähköllä voidaan korvata suuri osa (noin kolmannes) kiinteistön sähköntuotannosta
 • Järjestelmä toimii myös Suomen olosuhteissa hyvin, sillä pitkä ja valoisa kesä kompensoi pimeämpiä ajanjaksoja
 • Aurinkosähköjärjestelmällä tuotettu sähkö hyödynnetään ensin ja sen jälkeen siirrytään käyttämään sähköverkkoa
 • Jos järjestelmästä tulee ylituotantoa, ylimääräinen sähkö voidaan myydä sähköyhtiölle
 • Järjestelmän takaisinmaksuaika on parhaimmillaan vain noin 15 vuotta

Porilainen Ficolo Oy sai mittavan aurinkovoimalan

Porilainen Ficolo Oy rakennutti oman aurinkovoimalan Ulvilaan voidakseen tarjota jatkossa mahdollisimman energiatehokkaita ja ympäristöystävällisiä datakeskuksia. Johtoryhmä Oy toimi projektissa pääurakoitsijana. Ficolon aurinkovoimalassa on peräti 850 aurinkopaneelia, sen pinta-ala on noin 2 600 neliömetriä ja piikkiteho 255 kWp. Kyseinen aurinkosähköjärjestelmä on 20 suurimman aurinkovoimalan joukossa Suomessa.

Projekti oli haastava, sillä urakka toteutettiin kokonaisuudessaan maa-asennuksena. Kohde oli erityinen myös varavoimakoneineen ja konesaliympäristöineen. Johtoryhmä Oy vei kokonaisuuden maaliin kuitenkin onnistuneesti ja keräsi paljon kiitosta. Lue koko tarina täältä.

Ota yhteyttä Johtoryhmän asiantuntijoihin

Olemme tehneet sähköasennuksia erilaisissa kohteissa jo yli 10 vuoden ajan, vaikka Johtoryhmä yrityksenä onkin syntynyt vasta vuonna 2017. Monipuolinen kokemuksemme ja tyytyväiset asiakkaamme takaavat työllemme erinomaisen laadun. Toteutamme aurinkosähköjärjestelmät kuhunkin kohteeseen sopivalla ratkaisulla.

Päätoimipaikkamme on Pori ja Satakunta, mutta teemme järjestelmiä tilausten mukaan käytännössä ympäri Suomen. Yhteistyö kanssamme on helppoa, sillä pyrimme tekemään kaiken asiakkaamme puolesta ja viestimään selvästi projektin etenemisestä. Vaikka olisit epävarma, ovatko aurinkopaneelit sinulle oikea ratkaisu, ota meihin yhteyttä. Me autamme mielellämme kaikissa kysymyksissä!

Johtoryhmä logo

Johtoryhmä toteuttaa kaikki sähkötyöt Porissa, Satakunnan alueella ja muuallakin Suomessa tilausten mukaan – ota yhteyttä!

Pyydä tarjous

Johtoryhmä Oy

Nuolihaukantie 3
28220 Pori
Y-tunnus 2868246-1

Copyright © 2021 Johtoryhmä Oy