Sähkölaitteiston huolto- ja kunnossapito-ohjelmat sekä käytönjohtopalvelut vuosikymmenten kokemuksella.
Ota yhteyttä

Sähkölaitteiston huolto- ja kunnossapito-ohjelmat sekä käytönjohtopalvelut

Johtoryhmä tarjoaa vuosikymmenten kokemuksella sähkölaitteiston huolto- ja kunnossapito-ohjelmat sekä käytönjohtopalvelut. Teemme myös aurinkovoimaloiden kunnossapitotarkastuksia. Palvelemme asiakkaitamme Porissa sekä muun Satakunnan alueella. 

Käytönjohtajan nimeäminen

Sähkölaitteiston käytönjohtajan nimeäminen on pakollista, jos laitteiston nimellisjännite ylittää 1000 V. Yrityksellämme on S1-luokan sähköpätevyys, joten voimme toimia käytönjohtajina monenlaisten vaativien kohteiden sähkölaitteistoissa. Näitä kohteita ovat mm. kauppa- ja liikekeskukset ja teollisuuslaitokset sekä muut suurjänniteliittymät, joissa on muuntaja tai muuntajia. 

Lisäksi käytönjohtaja on nimettävä sähkölaitteistolle, jonka liittymisteho ylittää 1600 kVA. Tässä yhteydessä liittymisteholla viitataan kiinteistön tai yhtenäisen kiinteistöryhmän haltijan sähköliittymien yhteenlaskettuun liittymistehoon. 

Vastuu laitteiston käytöstä 

Kun teemme käytönjohtosopimuksen, varmistamme että sähkölaitteistot täyttävät kaikki laki- ja säädösvaatimukset. Tarkistamme myös, että laitteistojen käytöstä vastaavilla henkilöillä on riittävä ammattitaito ja pätevyys tehtäviensä hoitamiseen. 

Olemme vastuussa laitteiston kunnosta ja sen arvioimisesta tarpeeksi usein sekä laitteiston käytöstä. Valvomme, että järjestelmä toimii sekä sähkölaitteiston tilaa seurataan säännöllisesti. Havaitut viat ja puutteet korjataan. Lisäksi hoidamme mahdolliset huoltotyöt viivyttelemättä, kaikkien määräysten mukaisesti. Teemme aina selkeät ja kattavat kirjalliset sopimukset, niin teollisuuden kuin liikekiinteistöjenkin sähkölaitteistojen käytönjohdosta. 

Näin tilaat käytönjohtosopimuksen 

  • Soita meille kerro tarpeesta. Käytönjohtosopimus tehdään joko kk- / vuosimaksuperusteisena. 
  • Käytönjohtamisesta, huolto- ja kunnossapidosta tehdään aina sopimus, jossa määritetään mitä eri palvelut maksavat. 
  • Teemme kohdekäynnin aina uusiin kohteisiin, jolla kokonaistilanne kartoitetaan. 

Myös huolto- ja kunnossapito aurinkovoimaloille 

Tarjoamme kokemuksella ja luotettavalla ammattitaidolla myös, esimerkiksi aurinkovoimaloiden kunnossapitotarkastuksia sekä autojen latauspisteiden vuosihuoltoja. 

Ota yhteyttä ja kysy lisää! 

Johtoryhmä logo

Johtoryhmä toteuttaa kaikki sähkötyöt Porissa, Satakunnan alueella ja muuallakin Suomessa tilausten mukaan – ota yhteyttä!

Pyydä tarjous

Johtoryhmä Oy

Kanahaukantie 3 c 12
28220 Pori
Y-tunnus 2868246-1

Työntilaukset ja tarjouspyynnöt

+358 (0)45 7836 8440
toimisto@johtoryhma.org

Copyright © 2024 Johtoryhmä Oy