Kattavat sähköalan palvelut suunnittelusta toteutukseen korkealla ammattitaidolla ja kilpailukykyisellä hinnalla.
Pyydä meiltä tarjous

Artikkelit

Sähköauton latausaseman asennus onnistuu näppärästi taloyhtiöön tai omakotitaloon

Sähköauton latausaseman saa asennettua taloyhtiöön tai omakotitaloon vaivattomasti, kun asialla on ammattitaitoinen tekijä. Johtoryhmä on sähkösuunnittelua sekä -asennusta tarjoava yritys, joka on hoitanut myös useita sähköautojen latauspisteiden asennuksia.

Lue lisää

Hieman tavallisesta poikkeava rivitaloprojekti Porissa

Johtoryhmä Oy on vanhan yhteistyökumppaninsa Porin Laaturakennus Oy:n kanssa tekemässä hieman normaalista poikkeavaa rivitaloprojektia Porissa. Satakunnassa ovat talopaketit yleistyneet huimasti viime vuosina, mutta nyt on tekeillä arkkitehdin suunnittelema, perinteisestä metritavarasta valmistuva, yhteensä kolmen rivitalon kokonaisuus. Ensimmäinen kuuden asunnon rivitalo valmistui keväällä 2021. Parhaillaan toista rivitaloa viimeistellään ja valmista sen osalta pitäisi olla helmikuun 2022 loppupuolella. […]

Lue lisää

Aurinkosähkö on kelpo vaihtoehto, kun halutaan pienentää sähkölaskua

Auringonvalon avulla tuotettu sähkö auttaa pienentämään sähkön kustannuksia meillä Suomessakin. Vaikka talvisin aurinkösähköä ei saadakaan, kesän yöttömien öittemme valoisat tunnit kompensoivat tätä tehokkaasti. Lue, mitä kannattaa huomioida, kun miettii aurinkosähköjärjestelmää.

Lue lisää

Johtoryhmän toiminta perustuu luottamukseen ja laadukkaaseen työnjälkeen

Johtoryhmä on perustettu vuonna 2017, mutta tiimin historia yltää paljon kauemmas. Lue koko tarina täältä.

Lue lisää
-->

Johtoryhmä logo

Johtoryhmä toteuttaa kaikki sähkötyöt Porissa, Satakunnan alueella ja muuallakin Suomessa tilausten mukaan – ota yhteyttä!

Pyydä tarjous

Johtoryhmä Oy

Kanahaukantie 3 c 12
28220 Pori
Y-tunnus 2868246-1

Copyright © 2023 Johtoryhmä Oy