Toteutamme palvelinsalien sähköasennukset akkujen vaihdoista aina räkkikaapin kytkentöihin ja viimeistelyyn asti.
Pyydä meiltä tarjous

Konesaliasennus kaikkialle Suomeen

Meiltä laadukas konesali ja verkostoasennus Porissa, Satakunnassa ja tarvittaessa myös muualla Suomessa. Toteutamme sähköasennukset palvelinsaleihin aikataulussa ja kustannustehokkaasti. Teemme myös huolto- ja korjaustöitä tarpeen mukaan.

Konesaliasennus ja -huolto

Toteutamme palvelinsalien sähköasennukset akkujen vaihdoista aina räkkikaapin kytkentöihin ja viimeistelyyn asti. Teemme esimerkiksi UPS-laitteiden ja virtakiskojen asennuksia. Meiltä onnistuu koko projekti alusta loppuun tinkimättömällä laadulla ja viimeistellyllä jäljellä.

Datakeskusten asennukset ja huoltotyöt vaativat erityistä osaamista ja ammattitaitoa, sillä kyseessä on lukuisia tietokoneita ja oheisjärjestelmiä sisältävä sali, jossa käsitellään valtavaa datamäärää. Meillä on S1-tason asennusoikeudet, joten pystymme toteuttamaan kaikki sähkötyöt luvanvaraisesti. Noudatamme konesali asennuksissa ja muissa sähkötöissä erityistä turvallisuutta.

Mitä palvelumme sisältää

  • Yhteydenotto, kun konesali asennus on ajankohtainen
  • Tulemme paikan päälle ja kartoitamme asiakkaan tarpeen
  • Teemme reilun tarjouksen
  • Tarjouksen hyväksymisen jälkeen hoidamme asennustyöt sovitussa aikataulussa
  • Varmistamme, että kaikki toimii oikein ja turvallisesti
  • Käyttöopastus tarvittaessa

Johtoryhmältä saat reilun tarjouksen

Johtoryhmällä on yli 10 vuoden kokemus sähkötöistä ja laajan kokemuksen ansiosta taivumme kaikenlaisiin urakoihin. Olemme saaneet asiakkailtamme kiitosta avoimesta kommunikoinnista, aikataulujen noudattamisesta ja erinomaisesta hinta-laatusuhteesta. Voit siis luottaa meihin konesali asennuksissa tai palvelinsalin huoltotöissä.

Päätoimialuettamme ovat Pori ja Satakunta, mutta liikumme tarpeen mukaan kaikkialle Suomeen. Jos tarvitset datakeskukseen luotettavaa ammattiasentajaa, ota meihin yhteyttä. Pääsemme paikalle ripeälläkin aikataululla!

Johtoryhmä logo

Johtoryhmä toteuttaa kaikki sähkötyöt Porissa, Satakunnan alueella ja muuallakin Suomessa tilausten mukaan – ota yhteyttä!

Pyydä tarjous

Johtoryhmä Oy

Nuolihaukantie 3
28220 Pori
Y-tunnus 2868246-1

Copyright © 2022 Johtoryhmä Oy