Toteutamme palvelinsalien sähköasennukset akkujen vaihdoista aina räkkikaapin kytkentöihin ja viimeistelyyn asti.
Ota yhteyttä

Konesali eli datakeskus / datacenter kaikkialle Suomeen

Meiltä laadukas konesali- ja verkostoasennus Porissa, Satakunnassa ja pääkaupunkiseudulla sekä tarvittaessa myös muualla Suomessa. Toteutamme sähköasennukset datakeskuksiin aikataulussa ja kustannustehokkaasti. Teemme myös huolto- ja korjaustöitä tarpeen mukaan.

Konesalin asennus ja huolto

Toteutamme palvelinsalien sähköasennukset akkujen vaihdoista aina räkkikaapin kytkentöihin ja viimeistelyyn asti. Teemme esimerkiksi UPS-laitteiden ja virtakiskojen asennuksia. Meiltä onnistuu koko projekti alusta loppuun tinkimättömällä laadulla ja viimeistelyllä jäljellä.

Datakeskusten asennukset ja huoltotyöt vaativat erityistä osaamista ja ammattitaitoa, sillä kyseessä on lukuisia tietokoneita ja oheisjärjestelmiä sisältävä sali, jossa käsitellään valtavaa datamäärää. Meillä on S1-tason asennusoikeudet, joten pystymme toteuttamaan kaikki sähkötyöt luvanvaraisesti. Noudatamme konesalien ja datacenterien asennuksissa ja muissa sähkötöissä erityistä turvallisuutta.

Miten datakeskus toteutetaan?

  • Yhteydenotto, kun konesalin tai datakeskuksen asennus on ajankohtainen
  • Tulemme paikan päälle ja kartoitamme asiakkaan tarpeen
  • Teemme reilun tarjouksen
  • Tarjouksen hyväksymisen jälkeen hoidamme asennustyöt sovitussa aikataulussa
  • Varmistamme, että datacenter toimii oikein ja turvallisesti
  • Käyttöopastus tarvittaessa

Johtoryhmältä saat reilun tarjouksen datacenteristä

Johtoryhmällä on yli 10 vuoden kokemus sähkötöistä, ja laajan kokemuksen ansiosta taivumme kaikenlaisiin urakoihin. Olemme saaneet asiakkailtamme kiitosta avoimesta kommunikoinnista, aikataulujen noudattamisesta ja erinomaisesta hinta-laatusuhteesta. Voit siis luottaa meihin konesalien asennuksissa tai palvelinsalien huoltotöissä.

Päätoimialuettamme ovat Pori ja Satakunta sekä pääkaupunkiseutu, mutta liikumme tarpeen mukaan kaikkialle Suomeen. Jos tarvitset datakeskukseen luotettavaa ammattiasentajaa, ota meihin yhteyttä. Pääsemme paikalle ripeälläkin aikataululla!

Johtoryhmä logo

Johtoryhmä toteuttaa kaikki sähkötyöt Porissa, Satakunnan alueella ja muuallakin Suomessa tilausten mukaan – ota yhteyttä!

Pyydä tarjous

Johtoryhmä Oy

Kanahaukantie 3 c 12
28220 Pori
Y-tunnus 2868246-1

Työntilaukset ja tarjouspyynnöt

+358 (0)45 7836 8440
toimisto@johtoryhma.org

Copyright © 2024 Johtoryhmä Oy