Palvelemme yritysasiakkaita ja toteutamme sähkösuunnitelmat asuin-, liike- ja toimistorakennuksiin.
Ota yhteyttä

Sähkösuunnittelu Pori, aina toiveidesi mukaan

Meiltä laadukas ja ammattitaitoinen sähkösuunnittelu alueella Pori ja Satakunta sekä tarvittaessa myös muualla Suomessa. Jos haluat, että kiinteistö toimii energiatehokkaasti, nykyaikaisesti ja käyttäjäystävällisesti, ota meihin yhteyttä!

Sähkösuunnittelu etenee näin:

  1. Projekti alkaa keskustelulla asiakkaan kanssa, jotta saamme tarkan kuvan siitä, mitä ominaisuuksia kohteeseen halutaan
  2. Teemme ehdotelman, jossa otamme huomioon myös kaikki asianmukaiset luvat ja määräykset
  3. Ehdotus käydään asiakkaan kanssa läpi, jotta se vastaa asiakkaan toiveita
  4. Kun ehdotus on hyväksytty tai siihen on tehty tarvittavat muutokset, toimitamme asiakkaallemme varsinaisen suunnitelman
  5. Sähkösuunnittelun lisäksi pystymme myös toteuttamaan kaikki asennustyöt

Palvelemme yritysasiakkaita ja toteutamme sähkösuunnitelmat asuin-, liike- ja toimistorakennuksiin.

Toimiva talotekniikka

Sähkösuunnittelu on avainasemassa, jotta rakennus toimii käyttäjäystävällisesti ja energiatehokkaasti. Tilaaja määrittelee toiveensa, mutta me asiantuntijoina kerromme oman näkemyksemme asiasta, jotta lopputulos on varmasti eheä ja toimiva. Lopullinen suunnitelma muodostuu aina yhteistyössä asiakkaan kanssa.

Kun sähkösuunnittelu tehdään oikein ja työn tekee ammattilainen, rakennuksen sähköratkaisut ovat pitkäikäisiä ja palvelevat niin rakennusta kuin sen käyttäjiäkin. Kun kokonaisuus on yhden toimijan hallussa, lopputulos on yhtenäinen ja toimiva. Toimialuettamme ovat Pori, Satakunta ja tarvittaessa myös muu Suomi.

Osaamisemme

Sähkösuunnittelu Pori – ota yhteyttä ammattilaiseen!

Me Johtoryhmässä tunnemme sähkösuunnittelun lainalaisuudet ja parhaat käytännöt. Hallitsemme kokonaisuuksia ja etsimme jokaiseen kohteeseen parhaiten toimivat ratkaisut. Työskentelymme on asiakaslähtöistä, joten pyrimme avoimeen ja vuorovaikutteiseen viestintään jokaisessa projektissa.

Sähkösuunnittelu toteutetaan Porissa ja Satakunnan alueella, mutta palvelemme asiakkaita myös muualla Suomessa tarpeen mukaan. Olemme toteuttaneet monipuolisesti sähkösuunnitelmia erilaisiin kohteisiin, joten voit luottaa ammattitaitoomme. Olemme jättäneet jälkeemme yksinomaan tyytyväisiä asiakkaita. Ota yhteyttä ja kerro tarpeestasi!

Johtoryhmä logo

Johtoryhmä toteuttaa kaikki sähkötyöt Porissa, Satakunnan alueella ja muuallakin Suomessa tilausten mukaan – ota yhteyttä!

Pyydä tarjous

Johtoryhmä Oy

Kanahaukantie 3 c 12
28220 Pori
Y-tunnus 2868246-1

Työntilaukset ja tarjouspyynnöt

+358 (0)45 7836 8440
toimisto@johtoryhma.org

Copyright © 2024 Johtoryhmä Oy