Meiltä saat älykoti ja KNX-suunnittelun, sekä -asennuksen samasta paikasta, näin lopputulos on toimiva ja eheä.
Ota yhteyttä

Älykoti ja KNX-asennus valaistuksesta valvontaan

Automaation kokonaisvaltainen suunnittelu ja KNX-asennus Porissa, Satakunnan alueella ja tarvittaessa myös muualla Suomessa. Toteutamme automaatioratkaisut niin valaistukseen, valvontaan kuin LVIS-järjestelmiin ja aurinkopaneeleihinkin. Ota yhteyttä ammattilaiseen, jonka kanssa yhteistyö sujuu saumattomasti.

Onnistunut KNX-asennus lisää rakennuksen käyttömukavuutta

Älykodin tai KNX-järjestelmän suunnittelu lähtee liikkeelle aina rakennuksen käyttötarkoituksesta ja asiakkaan toiveista ja tarpeista. Pystymme kytkemään automaatiojärjestelmään käytännössä mitä tahansa aina varashälyttimistä kulunvalvontaan, LVIS-järjestelmiin ja valaistukseen. Toteutamme järjestelmiä esimerkiksi isoihin omakotitaloihin, IT-taloihin ja kouluihin.

Meiltä saat suunnittelun ja asennuksen samasta paikasta. Jos kokonaisuus on yhden toimijan hallussa, lopputulos on toimiva ja eheä. Oikein toteutettu suunnittelu ja  KNX-asennus nostaa rakennuksen käyttömukavuutta ja energiatehokkuutta merkittävästi.

Mikä on KNX?

  • Kansainvälinen alusta kiinteistön automaatiojärjestelmille
  • Alustaan voidaan liittää monia eri järjestelmiä eli se ei ole sidoksissa yhteen toimijaan
  • Mahdollistaa kiinteistön etäohjauksen ja toiminnan seuraamisen helppokäyttöisillä käyttöliittymillä esim. mobiililaitteilla
  • Siihen voidaan kytkeä esimerkiksi lämmitys, valaistus, ilmastointi, turvajärjestelmät, energian seuranta ja AV-ratkaisut

Mikä on älykoti?

  • Verkkoon liitettyjä laitteita voidaan käyttää automatisoimaan ja optimoimaan kodin toimintoja, sekä parantamaan asumismukavuutta
  • Valaistusta, lämmitystä ja elektronisia laitteita voidaan hallinnoida älykodissa etänä
  • Älykodin hallintaan voidaan käyttää esimerkiksi tietokonetta, älypuhelinta tai älyranneketta
  • Älykodeissa voi olla monenlaisia älylaitteita ja järjestelmiä, kuten älyvalaistus, lämpötilan säätö, turvalaitteet, kodinkoneet ja viihdejärjestelmät

Johtoryhmä asentaa älykoti ja KNX-järjestelmät laadukkaasti

Älykoti ja KNX-asennus vaatii kokonaisvaltaista ymmärrystä automaation mahdollisuuksista ja järjestelmien oikeanlaisesta kytkennästä. Parhaimmillaan automaatio helpottaa kiinteistön käyttöä ja tuo ominaisuuksia, jotka parantavat esimerkiksi työskentely- tai asumismukavuutta. Epäonnistuessaan järjestelmä ei toimi yhtenäisesti, sen käyttö on monimutkaista ja se vaatii toimiakseen useita eri käyttöliittymiä.

Sen vuoksi kannattaa valita toteuttaja huolella. Johtoryhmä tekee laadukasta jälkeä suunnittelusta toteutukseen. Toimimme asiakaslähtöisesti ja haluamme vastata asiakkaamme tarpeisiin parhaalla mahdollisella tavalla. Toimimme Porissa ja Satakunnan alueella sekä tarvittaessa kaikkialla Suomessa. Ota meihin yhteyttä ja kerro tarpeestasi, neuvomme mielellämme parhaan ratkaisun kanssa!

Johtoryhmä logo

Johtoryhmä toteuttaa kaikki sähkötyöt Porissa, Satakunnan alueella ja muuallakin Suomessa tilausten mukaan – ota yhteyttä!

Pyydä tarjous

Johtoryhmä Oy

Kanahaukantie 3 c 12
28220 Pori
Y-tunnus 2868246-1

Työntilaukset ja tarjouspyynnöt

+358 (0)45 7836 8440
toimisto@johtoryhma.org

Copyright © 2024 Johtoryhmä Oy