Kattavat sähköalan palvelut suunnittelusta toteutukseen korkealla ammattitaidolla ja kilpailukykyisellä hinnalla.
Ota yhteyttä

Johtoryhmän toiminta perustuu luottamukseen ja laadukkaaseen työnjälkeen

Porilainen sähköliike Johtoryhmä Oy on nuori yritys, joka perustettiin vuonna 2017. Yrityksen juuret ulottuvat kuitenkin pidemmälle, sillä tekijöillä on yhteistä työhistoriaa jo yli kymmenen vuoden ajalta. Vahvaan kumppanuuteen ja luottamukseen nojaava yritys tarjoaa laadukkaita sähköalan palveluita Satakunnan alueella ja myös muualla Suomessa.

Tarina yrityksen taustalla

Johtoryhmän historia yltää vuoteen 2009, jolloin yrityksen perustajat Riku Myllykoski ja Kimmo Peltonen sekä nykyinen työntekijä Ari Bohm tapasivat toisensa työskennellessään samassa työpaikassa. Myllykoskella oli lisäksi oma yritys Sähköasennus R. Myllykoski, jonka kautta hän teki aluksi satunnaisia iltakeikkoja, mutta siirtyi lopulta täysipäiväiseksi yrittäjäksi.

Myös Peltonen perusti oman firman Asennuspalvelu K. Peltosen. Koska töitä riitti, miehet päättivät sulauttaa yritykset yhteen vuonna 2017: näin syntyi Johtoryhmä Oy. Nyt yrityksessä työskentelee neljä henkilöä.

Kaverillinen, luottavainen kulttuuri

Uuteen yritykseen muodostui alusta alkaen kaverillinen ja rento kulttuuri sekä omat toimintatavat. Pienen yrityksen vahvuutena on hyvä ilmapiiri ja luottamus tekijöihin. Vastuuta ja vapautta annetaan sopivassa suhteessa, jotta työ pysyy kiinnostavana ja mielekkäänä. Johtoryhmä Oy:lle on tärkeää, että tekijät ovat motivoituneita ja pitävät työstään.

Yrityksen keskeisimpiin arvoihin kuuluu tyytyväinen asiakas. Kun projekti valmistuu ja työmaan ovi laitetaan kiinni, taakse jätetään käytännössä yrityksen käyntikortti: laadukkaasti toteutettu työ, jota kehtaa esitellä eteenpäin. Työt tehdään korkealla ammattitaidolla ja siististi alusta loppuun asti, asiakkaan tarpeita ja toiveita kuunnellen.

Laadukkaat palvelut yksityisille ja yrityksille

Johtoryhmä Oy:n keskeiset palvelut ovat sähköasennukset, saneeraustyöt, KNX- ja IHC-järjestelmät sekä aurinkosähköjärjestelmät. Laadukkaita palveluita tarjotaan niin yksityishenkilöille kuin yrityksillekin.

Johtoryhmä Oy:ssä on kattavaa osaamista laidasta laitaan, sillä tekijöillä on pitkä kokemus niin pien- kuin suurjänniteasennuksista, mobiili- ja tuulivoimala-asennuksista sekä kaikesta siltä väliltä. Viime vuosina projektit ovat olleet pääsääntöisesti uudisrakennuskohteita, peruskorjausta tai konesalien sähköistystä.

Johtoryhmä logo

Johtoryhmä toteuttaa kaikki sähkötyöt Porissa, Satakunnan alueella ja muuallakin Suomessa tilausten mukaan – ota yhteyttä!

Pyydä tarjous

Johtoryhmä Oy

Kanahaukantie 3 c 12
28220 Pori
Y-tunnus 2868246-1

Työntilaukset ja tarjouspyynnöt

+358 (0)45 7836 8440
toimisto@johtoryhma.org

Copyright © 2024 Johtoryhmä Oy